شماره تماس
26808254-021
ایمیل
info@irtdc.ir
تاریخ انتشار: شنبه 30 اردیبهشت 1402
استاندارد برخورد با مهمان در خانه‌های ایرانی در بوم‌گردی‌ها رعایت شود

  استاندارد برخورد با مهمان در خانه‌های ایرانی در بوم‌گردی‌ها رعایت شود

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: روایتگری صحیح از فرهنگ ملی و دینی و معرفی فرهنگ غنی بومی و روستایی می‌تواند به معرفی هرچه بهتر فرهنگ غنی ایرانی اسلامی و انتقال آن به همگان باشد.
امتیاز: Article Rating

به‌گزارش میراث‌آریا، مهندس سید عزت‌الله ضرغامی امروز -شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - در نشست با رئیس و اعضای جامعه انجمن‌های حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایران که در محل سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد،'گفت: از نظر من شما صنف نجیبی هستید و خیلی حال خوبی دارید با فرهنگ، متواضع و منصف هستید که در دورترین نقطه با کمترین امکانات خدمت می‌کنید.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: من هم اعتقاد دارم که بوم‌گردی‌ها برجسته‌ترین مصداق تقاطع در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هستند و به انجام ماموریت‌های سه‌گانه این وزارتخانه کمک می‌کند. این نگاه باید تقویت شود و مدیران ما برای استفاده بهتر از بوم‌گردی‌ها باید برنامه‌ریزی کنند.

او اضافه کرد: از نظر این وزارتخانه هر چیز دیدنی موضوع گردشگری است و هیچ خط قرمزی در این باره وجود ندارد که بومگردی‌ها در این زمینه سرآمد هستند. حتی می‌توان در همین رابطه جشنواره و مسابقات فرهنگی نیز برگزار کرد چرا که همه باید بدانند که بوم‌گردی‌ها یک ظرفیت مهم فرهنگی هستند.

او افزود: در بوم‌گردی‌ها ضمن رعایت فرهنگ بومی و رعایت استانداردهای واحد بوم‌گردی باید مسائل مرتبط با واحدهای اقامتی و استانداردهای مربوط به اقامتگاه‌ها را رعایت کرد. به‌عنوان مثال تجهیز سرویس‌های بهداشتی و ... موضوعاتی است که در بوم‌گردی‌ها نیز باید مانند سایر واحدهای اقامتی توجه شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه گفت: در ماه‌های اول فعالیتم در این وزارتخانه درباره بوم‌گردی‌ها صحبت کردم یکی از مسئولان به من درباره بوم‌گردی تذکر داد و از بومگردیها به‌عنوان پدیده ای یاد کرد که فرهنگ دینی و زیبای روستایی ما را خراب می‌کند!

ضرغامی افزود: باید بدانیم که بوم‌گردی در حقیقت یک واحد اقامتی نیست بلکه یک خانه است و همه ویژگی‌های یک خانه را دارد و استانداردهای برخورد با مهمان در خانه‌های ایرانی باید در بوم‌گردی رعایت شود. البته به طور حتم فرهنگ زیبای روستایی و نیز قانون هر جامعه‌ای مانند پوشش گردشگران باید رعایت شود. فرهنگ بوم‌گردی به حدی باید قوی باشد که گردشگر رنگ فرهنگ بومی بگیرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر اهمیت روایتگری خاطرنشان کرد: روایتگری صحیح از فرهنگ ملی و دینی و معرفی فرهنگ غنی بومی و روستایی می‌تواند به معرفی هرچه بهتر فرهنگ غنی ایرانی _ اسلامی و انتقال آن به همگان باشد.

  •  
تصاویر
  • استاندارد برخورد با مهمان در خانه‌های ایرانی در بوم‌گردی‌ها رعایت شود
ثبت امتیاز
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.
ارسال نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: